Μπύρες

Lobkowicz

Ο όμιλος Pivovary Lobkowicz είναι η 4η Τσέχικη ζυθοποιία στις τοπικές πωλήσεις και η 5η στο σύνολο της παραγωγής σε όλη την Τσεχία. Ο όμιλος αποτελείται από επτά μικροζυθοποιίες που βρίσκονται στην περιοχή της Βοημίας και της Μοραβίας. Οι δραστηριότητες του ομίλου χρονολογούνται από τον μεσαίωνα ενώ η πρώτη μικροζυθοποιία ιδρύθηκε το 1928 !!!

LOBKOWICZ PREMIUM, Lager

Η Lobkowicz παράγεται με παραδοσιακή συνταγή με τα πιο υψηλής ποιότητας συστατικά, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά και υποκατάστατα. Περιέχει αποκλειστικά Τσέχικη βύνη, με κεχριμπαρένιο χρώμα και γεμάτο σώμα. Ακόμη και το νερό προέρχεται από τα βάθη μιας Νότιας Βοημικής λίμνης. Τέλος η χαρακτηριστική πικράδα της οφείλεται στους διάσημους Τσέχικους λυκίσκους.

Χρώμα
Ξανθιά
Τύπος
Pilsner
Αλκοόλ
4,7%
Φιάλη
0,5 L
Κουτί
-
Βαρέλι
15 L

LOBKOWICZ PREMIUM ALE

Μια εξαιρετική μπύρα αξίζει ιδιαίτερη μέθοδο παραγωγής και σπάνιες πρώτες υλες. Η Lobkowicz Premium Ale με χρήση ειδικών malts, και λυκισκο βαυαρικό Caraaroma, και έναν αμερικανικό Cascade ζυθοποιειται με κρύο hopping στο τέλος της διαδικασίας παραγωγής. Χάρη σε αυτές τις ειδικές διαδικασίες και τις εκλεκτές πρώτες ύλες οι brewmasters είναι περήφανοι για την κόκκινη μπύρα με την ελαφρά πικράδα και με μια αίσθηση φρέσκων εσπεριδοειδών.

Χρώμα
Κόκκινη
Τύπος
Pale Ale
Αλκοόλ
4.4%
Φιάλη
0,5 L
Κουτί
-
Βαρέλι
15 L

JEZEK LAGER

O σκαντζόχοιρος είναι το εθνικό σύμβολο της βασιλικής πόλης Jihlava, απεικονίζεται  και στην ετικέτα της Jezek. Η μπύρα χαρακτηρίζεται από την ισορροπημένη φρεσκάδα και την ευχάριστη διακριτική πικράδα με ένα μοναδικό άρωμα λυκίσκου. Έχει το καταπληκτικό χρώμα του κεχριμπαριού.

Χρώμα
Σκούρη Ξανθιά
Τύπος
Lager
Αλκοόλ
4,8%
Φιάλη
-
Κουτί
-
Βαρέλι
30 L