Αφοσίωση στην ποιότητα, πείρα, ποικιλία και αξιοπιστία.
Μπύρες

De Halve Maan

Η οικογενειακή ζυθοποιία De Halve Maan βρίσκεται στην Brugge, μια πανέμορφη πόλη στην Φλαμανδία, που οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται ακόμα στο ιστορικό κέντρο της πόλης, ανήκουν δε στην παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά της UNESCO.. Το λογότυπο της ζυθοποιίας έχει πια ταυτιστεί με την ίδια την Brugge .Παράγει δύο από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες βέλγικες ale μπύρες, την Brugse Zot και την Straffe Hendrik.

BRUGSE ZOT BLOND

Μία μπύρα με χρυσοκίτρινο χρώμα, εμπλουτισμένη με αρώματα φρούτων. Περιέχει τέσσερις διαφορετικούς τύπους από κριθάρι και δύο αρωματικές ποικιλίες λυκίσκου. Από τις πιο ελαφριές μπύρες στην κατηγορία της με 6% αλκοόλ,αφήνει στον ουρανίσκο φρουτώδες άρωμα.

Χρώμα
Ξανθιά
Τύπος
Belgian Ale
Αλκοόλ
6%
Φιάλη
0,75 L
Κουτί
-
Βαρέλι
-

BRUGSE ZOT DUBBEL

Εκτός  από  την  γνωστή Zot Blonde, δημιουργήθηκε πρόσφατα μία πιο σκούρη εκδοχή της με 7,5 αλκοολικούς βαθμούς. Ζυθοποιείται με έξι διαφορετικούς τύπους βύνης που προσδίδουν μία πλούσια γεύση. Ο περίφημος λυκίσκος του τσέχικου Zatec διαλέχθηκε για να προσθέσει μιά ξεχωριστή πικρή νότα.

Χρώμα
Καστανή
Τύπος
Dubbel
Αλκοόλ
7,5%
Φιάλη
0,75 L
Κουτί
-
Βαρέλι
-

STRAFFE HENDRIK TRIPEL

Η Straffe Hendrik  είναι μία αυθεντική Bruges’ Tripel μπύρα με 9%  αλκοόλ, η μοναδική που απέμεινε από πολλές προϋπάρχουσες. Περιέχει έξι διαφορετικά είδη κριθαριού, εξαιρετικής ποιότητας λυκίσκο κι ένα συνονθύλευμα αρωμάτων. Αποτελεί μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Βελγίου.

Χρώμα
Κεχριμπαρένια
Τύπος
Tripel
Αλκοόλ
9%
Φιάλη
0,33 L
0,75 L
Κουτί
-
Βαρέλι
20 L

STRAFFE HENDRIK QUADRUPEL

Μετά την ομώνυμη trippel,ακολουθεί μία νέα έντονα σκούρη μπύρα υψηλής ζύμωσης. Με πολύπλοκο και γεμάτο χαρακτήρα από ποικιλία βυνών, η quadruple συνδυάζει ξηρότητα με γεμάτο σώμα και μία κρυφή αίσθηση φρούτου.

Χρώμα
Μαύρη
Τύπος
Quadrupel
Αλκοόλ
11%
Φιάλη
0,75 L
Κουτί
-
Βαρέλι
20 L

STRAFFE HENDRIK HERITAGE

Πρόκειται για μια Straffe Hendrik Quadrupel συνήθως 11% alc. , που παλαιώνεται σε δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 12 μήνες στα κελάρια του ζυθοποιού. Ειδικά η Heritage του 2015 παλαιώθηκε σε βαρέλια από ρούμι και σε δρύινα βαρέλια από Armagnac.

Είναι μiα εξαιρετική μπύρα, μοναδική στο είδος της, που εμφιαλώνεται σε αριθμημένες φιάλες 0,75 Lit  και πωλείται σε ξύλινα συλλεκτικά κουτιά.

Έχει την δυνατότητα να παλαιωθεί στις φιάλες καθώς μια δεύτερη ωρίμανση λαμβάνει χώρο μέσα στην φιάλη. Κάθε έτος συντελεί σε ένα νέο αποτέλεσμα-εμπειρία.

Χρώμα
Black
Τύπος
Quadrupel
Αλκοόλ
11%
Φιάλη
0,75 L
Κουτί
-
Βαρέλι
-